preluare de pe www.newsiasi.ro

Ciuhodaru: “Nici mama nu m-ar recunoaste in caricaturi”

Tudor Ciuhodaru, candidatul PSD la Camera Deputatilor in colegiul 8, a glumit miercuri la adresa caricaturii aparute in presa in care este infatisat el si presedintele sau de partid. “Electoratul va sanctiona campania murdara care se face. Nici mama nu m-ar recunoaste in aceasta caricatura”, a spus Tudor Ciuhodaru.

“Am anuntat ca voi face campanie cu solutii curate, sanatoase. Voi merge in aceeasi maniera pina la final, iar electoratul va sanctiona campania urita si murdara care se face. Eu nu fac parte din vechea clasa politica. Nu imi voi schimba maniera de a face campanie in zilele ramase, nu voi ataca pe nimeni. Consider ca in aceasta luna am avut parte de o experienta interesanta pentru ca pe linga probelemele zilnice din UPU am vazut si restul problmele cu care se confrunta oamenii”, a declarat Ciuhodaru in cadrul unei conferinte de presa.

El a luat in deridere caricatura aparuta miercuri in presa ieseana pe spatiul platit de Partidul National Liberal. “Legat de caricatura care a aparut astazi in presa: nici mama nu m-ar recunoaste. Cred ca puteau sa faca un lucru mai bun, sa iasa mai bine, iar eu cu siguranta nu ma regasesc in aceasta imagine”, a spus Ciuhodaru.

Acesta i-a indemnat pe ieseni sa iasa duminica la vot. “Sper ca iesenii sa mearga sa voteze duminica si sa aleaga solutia sanatoasa”, a incheiat Ciuhodaru.

http://www.newsiasi.ro/index.php?option=com_content&task=view&id=7626&Itemid=1

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: